شاید با این مورد در ساختمان خود برخورد کرده باشید که سقف یا دیوار خانه شما دچار نم زدگی یا لکه شده باشد و یا آب از آن ها چکه کند(بامتخصصین ما تماس بگیریدتاسریعا اقدام کنن)۰۹۱۲۵۰۱۴۹۰۷. با مشاهده این موارد نمی توان به آن اهمیتی نداد زیرا در صورت چشم پوشی دیوار یا سقف منزل شما دچار مشکلات بیشتری خواهند شد. برای اینکه خسارت بیشتر نشود باید به موقع محل نم مشخص شده و تعمیر گردد. در این مقاله قصد داریم تا شما را با روش تعمیرات سقف و رفع رطوبت آن آشنا نماییم.
جهت تشخیص ترکیدگی لوله و نشت یابی با دستگاه ……☎️شماره همراه 09101898030=09125014907..سیاح
در صورتی که آب از سقف چکه می کند باید مطمئن باشید که سقف آسیب دیده است یا سوراخ شده و ذرات نم به لایه های پایین تر وارد شده است. مشکلات سقف می تواند به دلایل زیر هم باشد:
ممکن است دلیل چکه سقف خارج شدن آب از لوله های خراب باشد. در صورتی که چکه های آب از سقف های حمام یا آشپزخانه یا هر بخش دیگری که لوله دارد خارج شده باشد مشکل از آن می باشد. علائم دیگر چکه کردن آب از لوله ها موارد زیر است:
دلایل چکه کردن متفاوت بوده و نمی توان یک روش خاص را برای آن تعیین کرد. روش برخورد شما بستگی به دلیل آن مشکل دارد. در مواردی که مشکل از لوله ها می باشد به یک لوله کش حرفه ای و ابزار نیاز خواهد بود.
ولی دلیل چکه کردن هر دلیلی باشد به محض دیدن تغییر رنگ دیوار یا سقف سریعاً اقدام به تعمیر آن نمایید زیرا ممکن است در زیر گچ آب اضافی جمع شده باشد. شاید بتوانید با ایجاد سوراخی آب را تخلیه کنید ولی باید به صورت اصولی آن را درست نمایید در غیر این صورت آب پخش شده و کپک خواهد زد.
جهت تشخیص ترکیدگی لوله و نشت یابی با دستگاه ……☎️شماره همراه 09125014907=09101898030
تعمیرات سقف و رفع رطوبت آن مربوط به لوله کشی و مشکلات آن ها بوده که موجب چکه کردن می شوند پیچیده و سخت بوده و باید توسط متخصصین این امر صورت گیرد. در ادامه چک کردن در مکان های مختلف و نحوه برخورد آن ها را شرح می دهیم.
در صورتی که چکه کردن از سقف زیر حمام باشد می توان نتیجه گرفت که مشکل از لوله های توالت یا دوش دچار مشکل می باشد. در خود حمام بگردید تا بتوانید لوله های مشکل دار را پیدا کنید. بخشی که چکه می کند را بردارید تا لوله را پیدا کنید. جهت بررسی دقیقتر می توان آب دوش یا آب توالت را باز کرد تا مطمئن شد کدام یک چکه می کنند. البته که این کار را باید یک متخصص انجام دهد زیرا در صورت اشتباه خسارت دوبرابر می شود.
برای بررسی چکه کرده از وان باید وان یا دوش را وارسی نمایید و اگر چکه ای ندیدید باید آب دوش یا وان را باز کنید تا نشتی را پیدا نمایید. ممکن است مشکل وان ناشی از واشر لوله باشد که با باز کردن لوله وان و عوض کردن واشر می توان این مشکل را حل نمود. اگر مشکل از دریچه فاضلاب باشد می توان قطعات فاضلاب را سفت کرد یا آن را تعویض نمود و مورد آخر چکه از شیرآلات پشت وان می باشد که در صورتی خیسی پشت وان باید آن را وارسی کرده و مشکل را پیدا نمود.
جهت تشخیص ترکیدگی لوله و نشت یابی با دستگاه شماره همراه 09125014907=09101898030..سیاح
لوله های آب اصلی ترین دلیل چکه کردن می باشند. اگر در بخشی از سقف که در بالای آن اتصالاتی نمی باشد لوله های اصلی آب و یا فاضلاب داخل دیوارها آسیب جدی دیده باشند، باید حفره سقف را باز نمایید و لوله ها را وارسی کنید. در صورتی که نیاز باشد این لوله های مشکل دار و یا اتصالات آن ها باید تعویض شوند که باید توسط متخصصین این امر صورت گیرد. زمانی که لوله اصلی آسیب می بیند آب به صورت مداوم و مقدار زیاد چکه خواهد کرد و به سرعت هم به دیوارها نفوذ می نماید که باید در اسرع وقت مشکل برطرف گردد.
ممکن است آسیب از عایق حمام باشد که باید بخش آسیب دیده روی سقف طبقه پایین باز شود و روی کف حمام طبقه بالا آب ریخته شود تا مشکل پیدا شود. برای حل این مشکل از عایق ها و درزهای سیلیکونی استفاده می شود. شما با کمک گرفتن از یک متخصص می توانید مشکل را دریابید. برخی از این تعمیرکاران پیشرفته دستگاه نشت یاب دارند که محل نم را بدون خرابی پیدا می کنند.
بیشتر چکه های سقف زیر توالت از لوله کشی می باشد و همچنین ممکن است در بخش اتصال خروجی توالت به لوله فاضلاب باشد که دارای حلقه ای مومی بوده و به مرور زمان آسیب دیده و باید تعویض شود. در صورتی که این حلقه تعویض شد و مشکل ادامه داشت ممکن است که مشکل در لوله کشی ها باشد که باید از یک متخصص لوله کشی کمک بخواهید.
ممکن است اتصالات بخش زیرین آشپزخانه چکه داشته باشند که باید اتصالات آن ها تعویض یا تعمیر شوند. در غیر این صورت باز هم باید فلکه آب یا اتصالات فاضلاب بررسی گردد.
نتیجه گیری :
بعد از تمام شدن تعمیرات یا تعویض هرگونه لوله یا اتصالات باید حفره ایجاد شده در سقف چند روز باز نگه داشته شود تا به طور کامل خشک گردد و بعد باید تعمیر شود. در صورتی که داخل حفره تهویه باشد زودتر خشک می شود که در صورت خشک نشدن محل رشد باکتری و قارچ می شود. در صورتی که دیوار دچار نم شد باید به سرعت خشک شود و در صورتی که بعد از خشک شدن باز هم نم داشت باید آن قسمت جدا شده و بخش گچی تعمیر گردد. تعمیرات سقف و رفع رطوبت آن باید توسط متخصصین متبحر انجام شود.
تماس بگیرید تا کارشناسان مجرب آچار با دستگاه نشت یاب در اسرع وقت به کمک شما بیایند و مشکل شما را برطرف نمایند.
09125014907=09101898030..سیاح
می توانید مقاله زیر را مطالعه نمایید: