همه چیز درباره پمپ آب کولر آبی..09101898030

پمپ آب کولر آبی

همه چیز درباره پمپ آب کولر آبی..09101898030


پمپ کولر آبی یکی از قطعات بسیار مهم در کولر آبی است که در صورت خرابی باید هر چه زودتر تعمیر یا با یک پمپ جدید تعویض شود. تعمیر یا تعویض پمپ باید به سرعت انجام گیرد زیرا خراب بودن پمپ میتواند باعث سوختن موتور کولر آبی شود. سرویس دوره ای کولر آبی بهترین راهکار برای اطمینان از سلامت قطعات آن است که میتواند از خرابی های قابل پیش بینی جلوگیری کند. گروه حرفه ای آچار با بهره گیری از نیروهای حرفه ای در زمینه تعمیر انواع کولر آبی، سرویس دوره ای کولر آبی، تعویض قطعات و تمامی خدمات مربوط به کولر های آبی در خدمت شما عزیزان است.

پمپ آب کولر آبی یکی از مهمترین قطعات کولر آبی است که در بازدهی بهتر و تولید هوای خنک به وسیله کولر آبی نقش عمده ای دارد. اگر کولر آبی شما دیگر هوای خنکی تولید نمیکند یکی از مواردی که باید به سرعت آن را بررسی نمایید سالم بودن پمپ کولر است زیرا در صورت خراب بودن پمپ آب، کولر آبی تنها مانند یک پنکه عمل کرده که هیچ هوای خنکی تولید نمیکند. در این مطلب قصد داریم شما را با انواع پمپ کولر آبی، شایع ترین دلایل خرابی و نحوه تعمیر آن آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

🔶پمپ کولر آبی چیست و چگونه عمل میکند؟

پمپ کولر آبی مهم در کولر است که آب ذخیره شده در کفی کولر را به داخل سه راهی های توزیع کننده آب در بالای پوشال ها هدایت میکند که موجب خیس شدن پوشال های کولر می شود. در این حالت هوای گرم به این پوشال های خیس برخورد کرده و خنک میشود و این هوای خنک با چرخش پروانه یا دمنده به داخل کانال های کولر و سپس به فضای داخلی ساختمان هدایت میشود. پمپ کولر آبی با خنک نگه داشتن محفظه کولر مانع از داغ شدن موتور میشود و در صورت سوختن پمپ و عدم تعمیر به موقع آن ممکن است موتور کولر آبی داغ کرده و بسوزد.

پمپ آب کولر آبی

🔶انواع پمپ کولر آبی

پمپ کولر آبی انواع مختلفی دارد که با توجه به نوع دسته بندی مشخص میشوند. اغلب پمپ های تازه خریداری شده برای کولرهای آبی توانی در حدود 50 تا 70 وات دارند. پمپ کولر آبی ها بر اساس، نحوه انتقال نیرو از پمپ به سیال، نوع استاتور و نیروی محرکه به چند دسته تقسیم میشوند که در ادامه آنها را بررسی کرده ایم.

🔶پمپ‌های دینامیکی

پمپ هایی دینامیکی پمپ هایی هستند که میتوانند به صورت دائم انرژی را به سیال منتقل میکنند. این پمپ ها خود به دو نوع گریز از مرکز (سانتریفوژی) و محوری (آکسیال) تقسیم بندی میشوند. پمپ کولر آبی از نوع پمپ های دینامیکی گریز از مرکز است که مزایای زیادی دارند از جمله قیمت کم برای خرید و نگهداری، ساختار ساده، توانایی تولید فشار یکنواخت و …

🔶انواع پمپ کولر آبی بر اساس نوع استاتور و نیروی محرکه

پمپ های کولر آبی موجود در بازار با توجه به نوع استاتور آنها غالبا در دو نوع استاتور تک بویینی و استاتور دو بالشتکی عرضه میشوند. پمپ های کولر آبی با توجه به نیروی محرکه نیز به دو دسته مستقل از موتور و وابسته به موتور تقسیم میشوند. پمپ های دارای الکتروموتور مستقل از موتور کولر آبی عمل میکنند اما برخی پمپ های کولر آبی به نیروی متحرک موتور فن وابسته بوده و نیروی لازم را از گردش موتور کولر آبی میگیرند. نوع جدیدی از پمپ های کولر آبی به نام پمپ های مکانیکی نیز به بازارها آمده است که برای کار کردن بدون نیاز به انرژی برق موتور میتوانند آب را به پوشال ها ارسال نمایند که به مصرف کمتر آب و برق کمک میکند.

🔶پمپ کولر آبی از چه اجزایی تشکیل شده است؟

یک پمپ کولر آبی دارای یک کلاهک پمپ کولر آبی، پایه پمپ کولر آبی، پروانه پمپ، کفی پمپ و چپقی میباشد که وظیفه هر یک از آنها را برای شما توضیح میدهیم. کلاهک پمپ مانند یک حفاظ در بالای موتور قرار میگیرد تا مانع از ورود آب به موتور شود. بخش پایه پمپ درون آب کفی قرار گرفته و آب را به پوشالها پمپاژ میکند. پروانه پمپ دارای 3 یا 4 پر بوده و درون پایه پمپ در زیر آب قرار گرفته و مانند یک توربین عمل میکند. بخش کفی نیز زیر پایه اصلی و بدنه قرار گرفته و درواقع آب‌بند پمپ کولر آبی است. چپقی پمپ لوله ای کوتاه برای اتصال پمپ به شیلنگ است که آب خروجی پمپ را به سه راهی و سپس به پوشال ها منتقل میکند. پمپ کولر آبی از دو بخش الکترومکانیکی و مکانیکی ساخته شده که بخش مکانیکی آن خود پمپ بوده و بخش الکترومکانیکی آن موتور و پروانه پمپ است. موتور و پروانه پمپ از طریق یک میله مخصوص به هم متصل شده اند. جنس ورقه های پمپ نیز از استیل یا آهن سیلیس­دار است.

🔶مهمترین علل خرابی پمپ آب کولر آبی

در صورت خراب شدن پمپ کولر، آب دیگر به بخش های بالایی و پوشال ها هدایت نمیشود و در نتیجه باد کولر دیگر خنک نخواهد بود. اگر پمپ کولر آبی خراب شده باشد باید هر چه زودتر آن را با یک پمپ جدید عوض کنید زیرا ادامه این وضعیت میتواند به موتور کولر آبی نیز آسیب برساند. مهمترین علل خرابی پمپ کولر آبی عبارتند از: کار کردن پمپ کولر آبی بدون آب، پاشش و نفوذ آب به درون موتور کولر آبی، عدم برق رسانی به پمپ کولر آبی، عدم روغن کاری به موقع پمپ آب، ورود اجسام و رسوبات به درون پروانه پمپ، انسداد شلنگ و تمیز نکردن پوشال ها

پمپ آب کولر آبی

🔶عدم رسیدن آب به پمپ کولر آبی و تعمیر آن

همانطور که در بالا اشاره شد وظیفه پمپ، پمپماژ آب به بخش های بالایی و پوشال های کولر آبی است و اگر در تشک کولر، آبی وجود نداشته باشد پمپ نمیتواند کار خود را به درستی انجام دهد و در نهایت میسوزد. اگر با مشکل خرابی پمپ مواجه شدید باید پیش از هر چیز مطمئن باشید که پمپ در آب قرار دارد.  اگر پمپ در آب نبود قسمت شناور و ورودی آب را بررسی کنید. مطمئن شوید که شناور در جای صحیح قرار گرفته باشد و یا شلنگ دچار پارگی نشده باشد. مسدود بودن یا پارگی شلنگ اصلی کولر آبی، خرابی سه راهی آب، تنظیم نبودن یا خرابی شناور و سوراخ بودن بدنه کولر آبی میتوانند دلایل خشکی پمپ آب کولر آبی باشند که باید در اسرع وقت برای رفع آنها اقدام شود.

🔶نفوذ آب و نم به درون موتور پمپ کولر آبی

همانطور که گفتیم آب به هیچ وجه نباید به داخل موتور پمپ وارد شود بنابراین موتور باید در جایی نصب شده باشد که خیس نشود. اغلب موتورهای موجود در بازار به خوبی عایق بندی نشده اند و نصب اشتباه و جابجایی لوله‌های خروجی میتواند موجب خیس شدن و نفوذ آب به داخل الکتورموتور شود که در نهایت موجب سوختن پمپ میشود. این حالت همچنین زمانی پیش می آید که آب سختی بالایی داشته باشد و مسیر لوله های توزیع کننده آب و هدایت به سمت پوشالها را مسدود کرده باشد

🔶عدم برق رسانی به پمپ کولر آبی

یکی دیگر از دلایل اختمالی خرابی پمپ آب، نرسیدن برق به آن است. بنابراین اگر پمپ آب کولر خراب شده باید حتما از اتصال برق به آن مطمئن شوید. برای این کار در صورت داشتن تخصص میتوانید از ابزاری به نام مولتی متر استفاده کنید و اگر در این زمینه هیچگونه تخصص و تجربه ای ندارید باید از یک برقکار کمک بخواهید. اگر این جریان برق را راه اندازی کردید اما هنوز هم برقی به پمپ نرسید باید مدار شکن را بررسی کنید. قطعه مدارشکن در اغلب وسایل برقی پر مصرف وجود دارد و کار آن قطع جریان برق در زمان اتصالی و مصرف طولانی و بیش از حد وسیله برقی است. در این حالت تنها کافی است مدارشکن را به حالت قبلی برگرداند تا پمپ روشن شود.

🔶عدم روغن کاری به موقع پمپ کولر آبی

شما باید هر چند وقت یک بار موتور پمپ آب را روغن کاری کنید زیرا این روغن تاثیر بسیار مهمی بر چرخش منظم موتور پمپ دارد و اگر این روغنکاری مدت زیادی به تعویق بیفتد و موتور پمپ در حالت خشک کار کند قطعات داخلی پمپ دچار اصطکاک شده که در نهایت به اورلود کردن و سوختن پمپ می انجامد.

🔶ورود اجسام و رسوبات به درون پروانه پمپ آب

پروانه پمپ نقش مهمی در پمپاژ آب دارد و با چرخش خود آب را از کفی کولر به سمت خروجی پمپ میکشد. اگر در کفی کولر رسوبات و اجسام خارجی زیادی باشد پروانه پمپ به خوبی نمیچرخد که در این شرایط فشار زیادی به موتور پمپ وارد میشود. برای کارکرد بهتر پروانه پمپ آب و پیشگیری از ورود اجسام خارجی به آن بهتر است یک توری در قسمت زیرین پمپ قرار داده شود و هر چند وقت یک بار نیز این توری تعویض شود. توصیه میشود هر چند وقت یک بار نیز کفی کولر تمیز شود تا تمامی رسوبات و لجن های آن برطرف شوند.

🔶سوختن پمپ آب به دلیل کثیف بودن پوشال های کولر آبی

کثبف بودن پوشال های کولر آبی در طولانی مدت میتواند به پمپ کولر آسیب زده و حتی موجب سوختن آن شود. وقتی آب از طریق سه راهی های توزیع بر روی پوشال های کولر آبی میریزد اگر این پوشال ها کثیف باشند آلودگی های آنها بر روی آب کفی کولر ریخته که موجب مسدود شدن و عدم حرکت پروانه پمپ  آب کولر آبی شده و در نهایت آن را پمپ را خراب میکند. بنابراین بهتر است سرویس کولر آبی در سال حداقل یک بار انجام شود و پوشال های کثیف با پوشال های تازه تعویض شوند.

🔶خرابی پمپ آب کولر آبی بر اثر مسدود شدن شلنگ

گرفتگی و مسدود شدن شلنگ یا هر بخش از کولر آبی میتواند برای پمپ خطرناک باشد و باید هر چه زودتر آن را رفع کنید. برای اطمینان از این موضوع باید کف پمپ را بررسی کنید و مطمئن شوید که کف آن را آهک نگرفته باشد. تجمع رسوبات و آهک در کفی پمپ یا در شلنگ و سایر اجزا میتواند مانع از انتقال آب شده و منجر به سوختن پمپ شود. برای پیشگیری از این مساله کافی است یک صافی قرار دهید تا مانع از انتقال رسوبات و مواد زائد به درون شلنگ آب و کفی پمپ شود.

🔶چگونه از سوختن پمپ آب کولر آبی جلوگیری کنیم؟

پمپ آب یکی از مهمترین قطعات کولر آبی است که با انجام اقداماتی پیشگیرانه میتوانید از سوختن آن جلوگیری کنید. هر چند وقت یک بار پمپ کولر آبی را روغن کاری کنید تا به خوبی کار کند. شستن کفی کولر و رفع لجن و رسوبات کف آن، بررسی شلنگ آب و سه راهی توزیع کننده برای اطمینان از مسدود نبودن آنها، تنظیم شناور کولر آبی برای تنظیم دقیق میزان آب، سرویس کولر آبی و تعویض پوشال های کهنه با پوشال های نو از مهمترین اقدامات برای حفاظت از پمپ آب کولر آبی میباشند. انجام این کارها نیاز به تخصص و تجربه دارد و بهتر است توسط یک تعمیرکار حرفه ای در این زمینه انجام شود. گروه آچار با بهره گیری از بهترین و زبده ترین نیروها آماده خدمات رسانی در زمینه سرویس کولر آبی، تعویض پمپ آب کولر آبی و دیگر تعمیرات لازم بوده و در تمامی ایام سال در خدمت شما عزیزان است.

🔶تعویض پمپ کولر آبی بهتر است یا تعمیر آن؟

پمپ آب کولر آبی قطعه چندان گرانی نیست و بهتر است در صورت خرابی و سوختن آن هر چه زودتر یک پمپ آب جدید برای کولر خود تهیه و نصب نمایید. برای تعویض پمپ آب کولر آبی مقاله ای قبلا نوشته شده است و در ادامه نحوه اتصال پمپ آب جدید را به شما آموزش دهیم.

🔶چگونه پمپ جدید کولر آبی را نصب کنیم؟

اگر پمپ کولر آبی آسیب جدی دیده بهتر است آن را تعویض نمایید. برای این کار ابتدا باید مکان دقیق پمپ آب را پیدا کنید که برای این کار کافی است صفحه کناری کولر را باز کنید تا پمپ آب را ببینید. ابتدا به آرامی شلنگ آب رسان پمپ به کولر را جدا کنید سپس به جریان آب شلنگ توجه کنید. اگر در این مرحله نیاز بود باید برق کولر را جدا کنید و سپس به وسیله یک سیم چین گیره را در دو سمت شلنگ پمپ جدا نمایید. حالا نوبت به حذف خط آب رسانی (بخش T شکل) میرسد. برای نصب پمپ جدید نیز کافی است گیره را به دو سمت شلنگ جدید وصل کرده و سپس شلنگ پمپ آب جدید را از یک سمت به بخش T شکل آب رسانی و از سمت دیگر به بخش توزیع کننده آب متصل نمایید. پس از اتمام کار و قرارگیری تمام اجزاء بر مکان اولیه شان میتوانید کولر آبی را روشن نمایید.

پمپ آب کولر آبی

🔶چگونه پمپ آب کولر آبی را روغن کاری کنیم؟

پمپ کولر آبی را باید با توجه به نوع موتور آن روغن کاری کرد. این پمپ ها به طور کلی در دو دسته قرار میگیرند که دسته اول پمپ هایی با موتور قطب چاکدار و استاتور تک بوبین و دسته دوم پمپ هایی با موتور قطب چاکدار و استاتور دو بالشتکی میباشند. برای این کار ابتدا باید این پمپ ها را باز کرد و سپس بخش های بوشن های بلبرینگ دار و محورهایشان را روغن کاری کرد. در ادامه نحوه روغن کاری این دو نوع پمپ آب کولر آبی را برای شما توضیح داده ایم.

🔶چگونه پمپ هایی با استاتور تک بویین را روغن کاری کنیم؟

برای روغن کاری کردن پمپ های کولر آبی با موتور قطب چاکدار و استاتور تک بوبین باید طبق این مراحل عمل کنید: ابتدا برق کولر را قطع کنید سپس پمپ و سیم های متصل به آن را از کولر آبی جدا کرده و خارج نمایید. شلنگ آب را نیز از پمپ جدا نمایید و سپس سیم برق آن را کاملا جمع کنید. برای جدا کردن کلاهک پمچ میتوانید از یک آچار بوکسی استفاده کنید و برای باز کردن پروانه یا فن پمپ نیز تنها کافی است با یک پیچ گوشتی تخت به آرامی و در جهت های مختف به آن ضربه بزنید تا باز شود. حالا درپوش موتور را به وسیله آچار تخت باز نمایید و سپس این درپوش را با روغن های مخصوص و مقاوم به رطوبت روغن کاری کنید. در مرحله بعد باید استاتور تک بوبین پمپ را از روتور جدا و سر سیم های کابل را نیز به وسیله یک دم باریک جدا کنید. حالا کفی پلاستیکی پمپ را جدا کرده و سپس پروانه پمپ را به وسیله یک دم باریک از محور موتور جدا کنید. محور روتور را نیز باید از بوش درپوش پایین موتور جدا و در مرحله بعد پیچ پایه پمپ را باز نمایید. سپس باید درپوش پایینی و قاب پلاستیکی را از پایه جداسازی کرده و بوشن روی درپوش را درآورد. حالا بوشن پایینی را نیز مانند بوشن بالایی با همان روغن مخصوص روغن کاری نمایید. بعد از روغن کاری نیز تمامی قطعات را رسوب زدایی کنید اما در هنگام انجام این کار مراقب سیم پیچی ها باشید. در پایان نیز تمامی قطعات را روی جای اولشان بگذارید.

نکات مهم

در هنگام جداسازی سیم کشی های پمپ از کولر بهتر است محل سیم ها را با ماژیک علامت گذاری کنیدیا از آن عکس بگیرید تا در زمان متصل کردن دوباره آنها دچار مشکل نشوید. محور پمپ کولر آبی نیز یکی از بخش هایی است که حتما باید روغن کاری شود. پس از اتصال دوباره پمپ مقاومت آن باید عدد ۷.۴۴ را نشان دهد.

🔶نحوه روغن کاری پمپ آب با استاتور دوبالشتکی

اگر پمپ آب کولر آبی شما از نوع موتور قطب چاکدار و استاتور دو بالشتکی است باید طبق این مراحل عمل کنید: ابتدا کولر را از برق بکشید و مانند مرحله قبل سیم کشی های را از ترمینال جدا کرده و محل آنها را با ماژیک مشخص کنید. پمپ آب را از کولر آبی درآورده و سیم کشی های آن را جمع کنید. برای جدا کردن کلاهک پمپ باید مهره های روی نگهدارنده قاب را به وسیله آچار تخت باز کنید. درپوش را نیز به وسیله همین آچار باز کرده و سپس سیم رابط آن را جدا کنید. ضربه های آرامی را به استاتور وارد کنید تا از پمپ جدا شود و سپس کفی پلاستیکی پمپ را به وسیله یک انبر دست بیرون بیاورید. حالا پروانه پمپ را از محور روتور بیرون کشیده و سپس پایه را از آن جدا کنید. حالا برای جدا کردن راحت موتور باید پیچ های میله ها را جدا نمایید. برای خارج کردن راحتتر بوشن بهتر است رسوبات را با یک محلول جرم گیر مناسب برطرف کنید. حالا بوشن، محور و محل تماس محور و بوش را با روغن مخصوص روغن کاری کنید. روتور را نیز به آرامی خارج کرده و روغن کاری کنید. بهتر است تمامی قطعات به جز سیم پیچ ها را رسوب زدایی کنید. در صورتی که مقاومت عایق سیم پیچ با بدنه ۱۰ اهم بوده و مقاومت بالشتک ها نیز ۲.۱۲۹ اهم باشد میتوانید همه قطعات را در جای اولشان قرار داده و پمپ را مجددا نصب کنید.

30 comments found

    رامین

    خرداد 5, 1399 @ 1:06 ق.ظ

    آقا یکم لری وار شرح بده بابا چقدر جدی گرفتی مگه اموزش اکادمیک داری میدی یه جوری بگو همه مردم عادی بفهمن

      حسین اسماعیلی

      اسفند 4, 1399 @ 8:07 ب.ظ

      حتما دوست گرامی

    امیر

    خرداد 20, 1399 @ 9:56 ب.ظ

    اقا مگه در س نخوندی دار ه به این خوبی بهت میگه اگه بلد نیسیتی من یک مدرسه دارم بهت میگم

      حسین اسماعیلی

      اسفند 4, 1399 @ 8:07 ب.ظ

      متشکرم دوست گرامی

    احسان

    خرداد 24, 1399 @ 10:31 ق.ظ

    سلام
    آیا استفاده از دو پمپ در کولر آبی 7500 باعث افزایش میزان سرمایش می شود؟

      حسین اسماعیلی

      اسفند 4, 1399 @ 8:08 ب.ظ

      دوست گرامی میتوانید در تهران با شماره تلفن 09127650852تماس بگیرید

    علیرضا

    تیر 3, 1399 @ 10:18 ب.ظ

    در صورتی باعث افزایش سرمایش میشه که پمپ اول نوته به اندازه کافی آب به پوشال ها برسونه، امتحان آسونش هم اینه که ببینید پوشال ها بعد حدود 5 دقیقه از روشن شدن پمپ و کار کردن کولر، تو شرایط گرمای روز، کاملا خیس هستند یا خیر، اگر کاملا خیس بودند که یعنی آب به خوبی بهشون میرسه اما اگر خوب خیس نبودند باید تراز بودن آب چکه کن های روی درب اول چک بشه تا آب به طور یکسان به همه جای پوشال برسه، اگر این هم درست بود و توی سیستم لوله کشی آب داخلی کولر هم مشکلی نبود یعنی پمپ آب شما کم میاره و اونوقته که اضافه کردن یک پمپ دیگه با لوله کشی جدید آب مخصوص به خودش میتونه مفید باشه. در غیر این صورت هیچ تاثیر خاصی نداره

      حسین اسماعیلی

      اسفند 4, 1399 @ 8:08 ب.ظ

      متشکرم دوست گرامی

    حمیدرضا

    مرداد 17, 1399 @ 11:37 ب.ظ

    واقعا براتون متاسفم این همه توضیح الکی دادید بدون اینکه چندتا عکس از مراحل ذکر شده بذارید یا فیلم آموزشی به جای این همه توضیح میذاشتید. اگه توضیح در فیلم هم بود که خیلی بهتر بود.

      حسین اسماعیلی

      اسفند 4, 1399 @ 8:09 ب.ظ

      متشکرم دوست گرامی

    حمیدرضا

    مرداد 24, 1399 @ 5:25 ب.ظ

    درود.
    من یک پمپ سالم و نو نصب کردم اما روی هر سه تا پوشاد کولر اب کافی نمیریزه مثلا همیشه یک یا دو درب موشال خشک هست و یک طرف اب کافی میریزه.علت چی میتونه باشه.ضمن اینکه شلنگ ابرسانی هم کاملا نو و سالم هست

      حسین اسماعیلی

      اسفند 4, 1399 @ 8:09 ب.ظ

      سلام می توانید با آچار با شماره تماس با آچار با شماره همراه 09127650852 آقای محمودی تماس جهت مشاوره تماس بگیرید.

      امیر عباس

      تیر 23, 1401 @ 4:18 ب.ظ

      روی درب کولر حوضچه ای سوار است که میتونید با تراز کردن اون آب رو تقسیم کنید که آب به تمامی پوشال یکسان ریزش داشته باشه

    مهدی

    دی 9, 1399 @ 5:41 ق.ظ

    سلام قطر شفت پمپ آب که محل اتصال به پروانه است چه اندازه است ؟ ممنون

      حسین اسماعیلی

      اسفند 4, 1399 @ 8:09 ب.ظ

      سلام می توانید با آچار با تماس با آچار با شماره همراه 09127650852 آقای محمودی تماس جهت مشاوره تماس بگیرید.

    مهرزاد

    بهمن 2, 1399 @ 2:21 ب.ظ

    سلام.لطفا در صورت امکان در مورد آموزش نحوه سیم پیچی پمپ آب سوخته کولر ، مطلب بگذارید یا منبع آموزشی معرفی بفرمایید.باتشکر

      حسین اسماعیلی

      اسفند 4, 1399 @ 8:09 ب.ظ

      حتماً دوست گرامی

    حسین

    فروردین 29, 1400 @ 7:23 ب.ظ

    سلام چگونه پروانه پمپ آب کولر را دربیارم؟؟؟

    وحید

    اردیبهشت 24, 1400 @ 6:57 ب.ظ

    پمپ کولر سالم است ولی اب به پوشال نمیرسد و فقط تا قسمت سه راهی انتقال میابد علت چیست؟،؟،

    Vahid2965

    اردیبهشت 24, 1400 @ 6:58 ب.ظ

    پمپ کولر سالم است ولی اب به پوشال نمیرسد و فقط تا قسمت سه راهی انتقال میابد علت چیست؟،؟،

    محسن

    اردیبهشت 25, 1400 @ 12:02 ب.ظ

    سلام میشه به جای گذاشتن پمپ در کف یک شلنگ گذاشت که پمپ از اون مکش کنه؟

    ..

    تیر 3, 1400 @ 2:40 ب.ظ

    اون چیزی که من میخواستم پیدا نشد
    اینا رو که همه میدونن

    عباس

    تیر 4, 1400 @ 12:29 ب.ظ

    سلام خسته نباشید کولر ما کاملا سالمو بدون نقص هس
    کولرو ک روشن میکنیم اولش آب میبره بالا خوب کار میکنه ولی بعده یه ساعت قطع میشه بالا رفتن آب ولی پمپ خوب کار میکنه همیشه
    خاهشن کمک کنید بتونم مشکلشو بفهمم
    مشکلش از چیه؟

      مجید

      خرداد 13, 1401 @ 12:24 ب.ظ

      سلام ۰به احتمال زیاد هزارخاری شافت پمپ باپروانه خوب فیکس نیست با ورود رسوبات به محفظه آب پخش‌ کن. فشار برای پمپاژ آب به‌ بالا بر روی پروانه(منظورم پروانه چهارپر کف پمپ)افزایش می‌یابد. شافت باپروانه حالت هرز بودن دارد پره می چرخد.اما دوری که شافت می زند پره دور کمتری دارد. این حالت هرزگی در اثر گرم شدن پره باعث می‌شود چرخش نسبت به دورشافت خیلی کم شود
      حالت دوم ممکن است مشکل از سیم پیچ پمپ باشد. که توضیحات اين عیب یک داستان مفصل دارد. پیشنهاد من به شما این است پمپ دیگری جایگزین نمایید.

    علی سلیمی

    مرداد 3, 1400 @ 10:52 ب.ظ

    باسلام. خسته نباشید. باتشکر از این آموزش اگر آموزش سیم پیچی استاتور پمپ آب کولر را هم بگذارید عالی میشود. ممنون

    مهرداد

    تیر 5, 1401 @ 1:23 ق.ظ

    سلام نمره سیم استفاده شده در بالشتک پمپ آب کولر آبی چه نمره یاشماره ای هست ممنونم

    مصطفی

    مرداد 1, 1401 @ 9:52 ق.ظ

    سلام
    در هوزینگ پمپ کولر پره چهار پر نحوه قرار گیریش مهم نیست؟
    فاصله با کف هوزینگ چقدر باید باشه؟

    @

    مرداد 2, 1401 @ 9:38 ب.ظ

    سلام پمپ کولر را چند روز به چند روز باید روغنکاری کنیم؟؟؟

    محسن

    مرداد 14, 1401 @ 11:54 ب.ظ

    متاسفانه پاسخ سوال را نداده اید و به مطالب بیهوده پرداخته اید شما پاسخ ندادید که چرا وقتی پمپ آب را روشن می کنیم بدنه کولر برقدار می شود آیا این برق انسان را می کشد البته با فاز متر نشان میدهد و وقتی ولتاژ را که یک سر ولت را به بدنه و یک سر را به زمین می زنیم ولت را نشان می دهد و را بر طرف کردن ان منزل هم دارای آرت نیست

    خلیل

    مرداد 13, 1402 @ 3:57 ق.ظ

    اقا یه زنگ به من بزنین توروخدا هزینشم میدم 09356071213

Leave a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *